Οφέλη Καθαρισμού Στρωμάτων Sleep Clean στην Αττική

 
Η επιχείρησή Sleep Clean, σας παραθέτει αναλυτικά τα οφέλη του καθαρισμού στρωμάτων:
 
Για την υγεία σας…..
 
 
Οφέλη Καθαρισμού Στρωμάτων Sleep Clean
 
 
 
Βακτήρια και μικροοργανισμοί μέσα στο στρώμα μας;;;;; Ναι κι όμως υπάρχουν γιατί το περιβάλλον του στρώματος με την υγρασία του και τα νεκρά κύτταρα του ανθρώπινου δέρματος ευνοεί την ανάπτυξη και διαβίωση τέτοιων οργανισμών μέσα σε αυτό.
 
 
 
 
Το στρώμα είναι, χωρίς αμφιβολία, το πιο βρώμικο αντικείμενο με το οποίο ερχόμαστε σε τόσο κοντινή επαφή στη διάρκεια του ύπνου καθώς και το μαξιλάρι μας. Αυτό ισχύει τόσο για ένα παλαιό στρώμα όσο και για ένα καινούριο. Θα ήταν σφάλμα να πιστέψουμε πως το σεντόνι ή η μαξιλαροθήκη μπορεί να μας προστατέψει από όλα αυτά που φωλιάζουν μέσα στο στρώμα μας αφού κάθε φορά που γυρίζουμε ή κινούμαστε στη διάρκεια του ύπνου ένα μικρό νέφος αποτελούμενο από όλα αυτά-σκόνη, περιττώματα ακάρεων και μικροοργανισμοί – υψώνεται μπροστά στη μύτη μας για να το εισπνέυσουμε και κατακάθεται πάνω στο δέρμα μας. Με κάθε μας κίνηση, το στρώμα λειτουργεί σαν ένας φυσητήρας σκόνης, μικροβίων και μυκήτων έτοιμα να προσβάλλουν τον οργανισμό μας μέσω του αναπνευστικού μας συστήματος, των ματιών και της επιδερμίδας μας.

Ειδικότερα στα περιττώματα των ακάρεων υπάρχει μία ουσία την οποία εισπνέουμε κάθε φορά που κινούμαστε στον ύπνο μας και είναι ικανή μαζί με τα υπόλοιπα να προκαλέσει διάφορες επιπλοκές στην υγεία μας όπως:

  • Αναπνευστικά προβλήματα, άσθμα και βρογχίτιδα
  • Ρινική αλλεργία με καταρροή και μπούκωμα καθώς και δύσπνοια
  • Ερεθισμός του δέρματος, δερματικές αλλεργίες, επεφυκίτιδα και βλεφαρίτιδα
  • Σοβαρούς πονοκεφάλους, ημικρανίες, αυπνίες, κατάθλιψη, κόπωση και ατονία.

Υπάρχουν σοβαρές μελέτες από παγκοσμίως γνωστά πανεπιστήμια και ερευνητικά κέντρα που συνδέουν όλα αυτά τα συμπτώματα κακής υγείας με ένα βρώμικο περιβάλλον ύπνου.
Ο σημαντικότερος λόγος λοιπόν για να καθαρίσετε το στρώμα σας άμεσα είναι η υγεία σας, η δική σας και των παιδιών σας.
 
 
 
Για την τσέπη σας…..
 
Πόσο διαρκεί η ζωή ενός στρώματος;
 
Για να απαλλαγείτε από τους κοριούς;
 
Για να απαλλαγείτε από τα ακάρεα;
 
33% της ζωής σας
 
 
 
 

Καθαρισμός Στρωμάτων - Σαλονιών Sleep Clean

 
Κινητό Τηλέφωνο 6985867494