Κλείστε Ραντεβού για Καθαρισμό Στρώματος Sleep Clean στην Αττική

 
Πριν κλείσετε το ραντεβού μαζί μας-Χρήσιμες συμβουλές

Δεν υπάρχει καλύτερη εποχή για να καθαρίσετε το στρώμα σας μέσα στο χρόνο. Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή, ώρα και μέρα σας εξυπηρετεί να απευθυνθείτε σε μας για να κλείσετε το ραντεβού του καθαρισμού του στρώματος. Εμείς ωστόσο προτείνουμε ο καθαρισμός να γίνεται 1 με 2 φορές το χρόνο έτσι ώστε να διατηρείται το στρώμα σας υγιές και καθαρό.

Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου καθαρισμού εμείς σας ενημερώνουμε τηλεφωνικά ή μέσω email για να σας θυμίσουμε την ανάγκη καθαρισμού του στρώματος σας στα προτεινόμενα χρονικά διαστήματα για να αποφύγετε όλα τα δυσάρεστα ενός βρώμικου στρώματος. Εσείς το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κλείσετε το ραντεβού.

Όλα τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουμε εμείς στη SLEEP CLEAN.

Τέλος, 24 ώρες πριν τη συνάντησή μας γίνεται επικοινωνία επιβεβαίωσης από πλευράς μας για να σας υπενθυμίσουμε το ραντεβού καθαρισμού.


Τι πρέπει να κάνετε εσείς πριν τον καθαρισμό


Για να πραγματοποιηθεί η διαδικασία του καθαρισμού από το συνεργείο μας εσείς χρειάζεται να κάνετε μόνο τα παρακάτω:

  • Να έχετε αφήσει το στρώμα σας χωρίς λευκά είδη (σεντόνια, μαξιλαροθήκες, κλινοσκεπάσματα)
  • Να έχετε απομακρύνει εύθραυστα αντικείμενα που μπορεί να βρίσκονται κοντά στο κρεβάτι.
  • Σας προτείνουμε να παρακολουθήσετε την πορεία του καθαρισμού του στρώματος σας γιατί έτσι θα καταλάβετε τι ακριβώς συσσωρεύεται μέσα σε αυτό και πόσο σπουδαία είναι η απόφαση σας να το καθαρίσετε μέσω της SLEEP CLEAN.

Όλα τα υπόλοιπα αφήστε τα σε μας: να σας παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες καθαρισμού και να απολαμβάνετε ένα καθαρό και υγιές στρώμα. Καλέστε τώρα στο 6985 86.74.94 και μάθετε τις μοναδικές προσφορές μας!
 
 
 
 

Καθαρισμός Στρωμάτων - Σαλονιών Sleep Clean

 
Κινητό Τηλέφωνο 6985867494